2012-06-05 08:37:23• hírek • Blikk.hu

Gigi, menekülj az országból!

Radics Giginek (15) külföldön kell szerencsét próbálnia! - állítja egyöntetűen Molnár Ferenc Caramel (30), a Megasztár második szériájának győztese, Liptai Claudia, a tehetségkutató műsorvezetője, valamint az egyik zsűritag, Mester Tamás.

Caramel a saját bőrén tapasztalta, mennyire korlátozottak a lehetőségek az országhatáron belül. Sajnálja, hogy nem sikerült kitörnie, és úgy érzi, neki már késő lépni.

- Sokat gondolkodtam már Gigin - kezdte Caramel. - Most a két legfontosabb szakmai döntés előtt áll, ami mondhatni az egész további pályafutását meghatározza. Menedzsmentet kell választania és dalszerzőt, merthogy nem mindegy, milyen dalokat énekel majd. Jól gondolja meg! Szerintem egy olyan háttércsapat kell neki, olyan emberekkel, akik nemcsak hisznek benne annyira, hogy külföld felé orientálják, hanem ténylegesen vannak külföldi kapcsolataik, ezáltal biztosítani tudják a kinti lehetőségeket. Nem szabad mással leszerződnie, csakis egy nemzetközi csapattal! - mondta határozottan Caramel, aki hozzátette azt is, hogy itthon hiába vannak jó szakemberek, ha a piac nem bírja el az újabb és újabb generációkat, felfedezetteket. Sokan csak ideig-óráig maradnak a magyar popiparban, amint vége az aktuális tehetségkutatónak, máris jön a következő az újabb emberekkel. Gigi azonban olyan tehetséges, hogy Caramel sajnálná, ha elveszne Magyarországon.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: